Welkom Nikki, Maxime & Yvonne!

Ons team is uitgebreid.

Onlangs hebben wij nieuwe professionals toe mogen voegen aan het team van i4Support. Hierdoor breiden wij ons uit op het gebied van Event Management, Project Management en de daarbij behorende ondersteuning.

Nikki Leenderts
Nikki is onze nieuwe Event & Project Support. Met haar enthousiaste en gedreven houding voegt ze nét dat stukje extra toe aan een organisatie. Nikki schakelt af van haar werk door een rondje hardlopen, een pittige krachttraining of het neerzetten van de lekkerste gerechten na een uitgebreide kooksessie.

Maxime van der Kraan
Maxime is onze nieuwe ZZP’er en zal ons team versterken als Event Manager. Ze is creatief en oplossingsgericht en gaat voor evenementen die het verschil maken! Als ze niet aan het werk is wordt ze blij van reizen, nieuwe plekken ontdekken, festivals en eten met vrienden of familie.

Yvonne van de Donk
Yvonne heeft zich bij ons team gevoegd als Project & Event Coördinator. Een ervaren en betrouwbare professional in evenementenorganisatie en interne communicatie. Ze is op haar best zodra ze kan regelen en organiseren. In haar vrije tijd krijgt Yvonne veel energie van zingen in een popkoor en powerwalken.

Welkom Nikki, Maxime & Yvonne!

19 oktober 2023

Misschien ook interessant

Welkom, Kevin!

Welkom, Kevin!

Ons team is uitgebreid met weer een nieuwe professional. Kevin Bekker is begin april bij ons gestart en...