Wat we doen

Ben je op zoek naar ondersteuning of zoek je extra expertise bij het organiseren van een project of evenement? Ons team bestaat uit verschillende professionals met elk een eigen specialisme. Hierdoor zijn we breed inzetbaar en kunnen we snel schakelen.

Samen gaan we altijd voor het gewenste resultaat. 

Hieronder vind je een greep uit onze werkzaamheden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact op, we staan met veel plezier voor je klaar.

Projecten

Wij zijn de accurate en ondersteunende eenheid binnen de organisatie op het gebied van projecten.

Business Events

Wij zorgen voor de volledige organisatie van evenementen. Dit doen wij zowel fysiek op locatie als virtueel, hier zijn wij flexibel en ervaren in.

Office Support

Van ondersteuning bij dagelijkse kantoorwerkzaamheden, tot het trainen en coachen van medewerkers. We veranderen organisaties op een positieve manier.

Ons team bestaat uit verschillende professionals met elk een eigen specialisme. Samen zorgen we voor succesvolle projecten, geslaagde evenementen, structurele ondersteuning of verbetering in de Office Support.

i4support team

Samen naar succes

Geen dag is hetzelfde bij i4Support. Met veel plezier doen we waar we goed in zijn, het ondersteunen van onze opdrachtgevers op diverse manieren. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat.