Referenties

We zijn trots op onze opdrachtgevers! We hebben met diverse klanten al jarenlang een fijne en succesvolle samenwerking. Bekijk hier aan aantal van onze referenties.

01

Platform voor technologie

“i4Support vult niet alleen aan wat jij mist aan ondersteuning, maar ondersteunt ook op alles waarvan je nog niet eens weet dat je het mist. Deze professionele groep collega’s zorgt ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes geregeld is, past zich aan wanneer er zaken anders lopen en nemen veel uit handen. Hierdoor werk je gezamenlijk aan een succesvol evenement waar nog jaren over wordt nagepraat.

Werken met i4Support kan ik iedereen aanraden!”

Edo Regtop
Projectleider

Platform Talent voor Technologie
ASML
02

ASML

“Al sinds 2014 wordt ons communicatieteam ondersteund door i4Support. In eerste instantie voornamelijk op administratief vlak, maar gezien de kennis, creativiteit en flexibiliteit van i4Support is dit uitgebreid met projectmanagement, event ondersteuning en sinds kort worden ook de contractafspraken met externe partijen door hun opgevolgd.

De prettige samenwerking gecombineerd met de veelzijdige en kwalitatieve service die ze bieden, zorgt ervoor dat wij Inge en haar team echt als collega’s zien. En dat gevoel zegt volgens mij meer dan een hele uitgebreide aanbeveling.”

Jojanneke Meeuwis-Strijbos
Employer Brand Communications manager Europe ASML

ASML

03

Stimulus Programmamanagement

“Wij hebben al jarenlang goede ervaringen met i4support op het gebied van secretariaat ondersteuning & coaching en notuleren. Als je een opdracht geeft aan i4Support dan weet je zeker dat die goed wordt uitgevoerd.”

Hans Overbeek
Hoofd Stimulus

stimulus
ASML
04

ASML Community Engagement

“Flexibel, efficiënt, eerlijk en behulpzaam, dat is i4Support voor mij. Ik heb meerdere projecten gedaan met i4Support, van verschillende formaten.

Altijd is de inzet hoog en het enthousiasme aanwezig. Ik heb er altijd volle vertrouwen in dat de afspraken worden nagekomen en daarbij gaan ze verder dan het enkel doen wat hen wordt gevraagd, ze denken ook mee. Bijvoorbeeld tijdens de beginfase van mijn zoektocht naar een eventsysteem leverancier, waarbij ze steeds kritisch meedachten en scherp waren. Ze zijn meer dan een leverancier, ze zijn echt een partner.” 

Maaike Yark
Society & Community Engagement

ASML

05

Sterrenburg Consultancy

“In het verleden heb ik met Inge samengewerkt op Golfbaan Gendersteyn, waar zij onder andere de Business-club Golfdagen organiseerde. Nadat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, heb ik i4Support ingeschakeld. i4Support ontzorgt mij door al mijn administratieve handelingen uit handen te nemen.”

Piet Sterrenburg
Eigenaar

Sterrenburg Consultancy logo
Logo JetNet&TechNet

06

Jet-Net & TechNet

“We hebben de afgelopen jaren zeer prettig samengewerkt met i4support voor diverse evenementen zoals de JetNet & TechNet Careerdays. Daarnaast wordt het techniek educatie programma voor ASML zeer vakkundig met alle praktische zaken ondersteund door hen. Ontzettend service gericht, betrouwbaar en echt onderdeel van het team!

Van administratieve werkzaamheden tot projectleiding, alles om het event in goede banen te leiden, zowel bij de voorbereiding maar ook op de dagen van het event zelf. Zeer proactief, betrokken, en enthousiast. Je kunt het met een gerust hart bij i4support neerleggen. Wat een kundig team!”

Inge Wouters Vorstenbosch
Community Engagement | Education

Logo JetNet&TechNet

07

Gemeente Eindhoven, Sociaal Domein Support

“De samenwerking met i4Support verloopt naar wens en de flexibiliteit en bereidheid voor overleg om te komen naar oplossingen of nieuwe oplossingen is groot.”

Carla Hijl
Coördinator

Logo Gemeente Eindhoven

08

Kalvan Holding

“Over de prestaties van i4Support ben ik al vele jaren erg tevreden. De afwerking van de facturen ,omzet- en loonbelasting alsmede de boekhouding verlopen in samenwerking met de accountant naar verwachting. Prijs-kwaliteitverhouding van de diensten sluiten hierbij naadloos aan.”

Ton van Kalmthout
Eigenaar

i4Support

Opdrachtgevers

Waar wij elke dag met passie voor werken.