Vacature project & eventsupport
i4Support

Van project, online of live event tot totale ondersteuning. Door onze kennis, oog voor detail en nauwkeurigheid hebben we een grote klantenkring en duurzame relaties opgebouwd in Zuidoost-Brabant. Het team van i4Support is accuraat, proactief, staat voor kwaliteit en afspraak is afspraak. Er wordt altijd gekeken naar de soort opdracht en de werkervaring van onze professionals, zodat de kwaliteit altijd wordt gewaarborgd. Maar genoeg over ons. Wij zijn nieuwsgierig naar jou! Wie ben jij? 

Lach, werk, typ, mail, bel en regel. Bij i4Support bieden we je de perfecte cocktail van hard werken en gezelligheid. Ben jij een echte regelmiep, planningsfanaat of structuurjunkie? Sluit je dan aan bij ons kleine maar fijne team en kom ons versterken! 

Functie
Wij zijn op zoek naar een Project en Event Support voor 40 uur per week. In eerste instantie bieden wij onze nieuwe collega een jaarcontract aan. Wanneer de samenwerking vanuit beide kanten goed bevalt, kijken wij graag naar de mogelijkheid dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.  

Wat houdt je functie in?
Je wordt verantwoordelijk voor de volgende projecten in de High Tech branche: 

  • Arbeidsmarktcommunicatie: beurzen en congressen (40%) 

Je bent verantwoordelijk voor het regelen van stand en crew voor beurzen en congressen in Nederland en België. Je doorloopt het gehele proces; van aanvraag tot uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het contact met alle betrokken partijen. Daarbij is het belangrijk dat je in de gaten houdt dat iedereen tijdig geïnformeerd is.  

  • Techniek promotie: projecten en evenementen (40%) 

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten bij verschillende techniekpromotie evenementen. Niet alleen ben jij in de lead voor het zoeken naar leuke activiteiten, je regelt ook alle gerelateerde zaken zoals promotie, stand invulling en het vinden van ambassadeurs!  

Daarnaast ben je ondersteunend bij samenwerkingsprojecten op het gebied van techniekpromotie met verschillende partners in de regio. Jij zet je in om dit facilitair en projectmatig uitstekend te regelen. Naast het oplossen van lopende zaken genereer jij aandacht voor het project, maak je planningen en enthousiasmeer je mensen voor deelname! 

  • Zakelijk vastgoed: projecten en evenementen (20%) 

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en activiteiten op het gebied van zakelijk vastgoed. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan openingen van nieuwe gebouwen. Jij adviseert de aanvrager over mogelijkheden en regelt dat het afgesproken plan gerealiseerd wordt. Hierbij komen verschillende activiteiten kijken, zoals afstemming met leveranciers, het opzetten van draaiboeken en coördinatie op de dag van uitvoering. Jij bent verantwoordelijk van A tot Z om elk evenement tot een succes de maken.  

De verdeling van tijd over de projecten kan door het jaar heen verschillen, afhankelijk van deadlines en piekmomenten. Naast dat je uitdagend bezig mag zijn, ben je voor al je werkzaamheden ook verantwoordelijk voor de administratieve verwerking.  

Wie ben jij? 

  • Je hebt een achtergrond in eventmanagement of communicatie (minimaal hbo- denkniveau); 
  • je hebt goede Office 365 vaardigheden. Deze zullen vanzelf excellent worden als je kennis maakt met onze Microsoft drillboss; 
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Schakelen tussen deze talen is geen probleem voor jou; 
  • je kunt goed switchen tussen verschillende werkzaamheden. Je wordt blij van een divers pakket aan werkzaamheden; 
  • je bent stressbestendig en bijt je vast in een opdracht om het tot een succes te maken; 
  • je bent flexibel. Af en toe een avond of dag in het weekend werken is geen probleem voor jou; 
  • je bent collegiaal; jij helpt graag een collega uit de brand; 
  • je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. 

Wat krijg je van ons?

  • Pensioenstress? Die heb je bij ons niet! Je bouwt vanaf dag 1 op voor een comfortabele oude dag; 
  • je hebt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met trainingen van GoodHabitz; 
  • je krijgt niet alleen vakantie, maar ook vakantiegeld; 
  • overuren worden betaald in vrije tijd; 
  • we hebben elke dag lunch op kantoor; gezellig met het hele team; 
  • iedere maand krijg je een massage op kantoor! Om te zorgen dat we niet te stijf worden van al dat werk achter de computer; 
  • natuurlijk hebben wij maandelijks de welbekende donderdagmiddagborrel in onze eigen bar! 

Ben je enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar Inge via inge@i4support.nl 

11 april 2024

Misschien ook interessant

Welkom, Kevin!

Welkom, Kevin!

Ons team is uitgebreid met weer een nieuwe professional. Kevin Bekker is begin april bij ons gestart en...