Business Events

Evenementen zijn er in vele vormen en maten. Wij ondersteunen onze klanten met de organisatie van evenementen van begin tot eind. Dit doen we zowel fysiek op locatie als virtueel, hier zijn wij flexibel en ervaren in.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

De organisatie van evenementen bevat verschillende factoren, zoals communicatie, planning en productie. Wij beginnen de organisatie van het evenement door gezamenlijk met onze klant een doelstelling te maken voor het evenement, wie en wat willen we bereiken. Vanuit daar gaan we een projectplanning opstellen en aan de slag met de organisatie.

Van briefings, draaiboeken, informatiemailings en registratieformulieren tot de communicatie met sprekers, partners, deelnemers, leveranciers en het projectteam. Wij weten als geen ander dat elk detail telt. We verzorgen de gehele productie op locatie, van promotiematerialen, plattegronden, standmaterialen tot looproutes. Op locatie weten de leveranciers, techniek en de deelnemers exact wat er van hen verwacht wordt en waar ze moeten zijn.

Dit is slechts een greep uit onze werkzaamheden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact op, onze professionals staan met veel plezier voor je klaar.

i4Support event management

Waarom Event management?

Hulp van experts

Met i4Support schakel je professionals in voor het organiseren en managen van Business Events.

Ontzorgen

Wij geven support in de volledige organisatie, coördinatie en communicatie.

“Wij nemen de organisatie voor ONZE rekening van zowel live als online evenementen!”

Samen sparren?

Wil je meer informatie? We staan met veel plezier voor je klaar!
Maak een afspraak via 040 – 230 13 34 of info@i4support.nl.

i4Support Michelle