Monique Verhoof

Maak kennis met Monique!

– Ervaren Secretaresse & Notulist bij i4Support

Een geroutineerde secretaresse met veel ervaring, die graag ‘goochelt’ met de Nederlandse taal. “Naast mijn werk lees ik graag thrillers, houd ik van puzzelen, met name cryptogrammen en sudoku en ga ik regelmatig naar de sportschool. Niet alleen door te sporten, maar ook door tijdens mijn werk telkens iets nieuws te creëren krijg ik enorm veel energie.

Binnen i4Support houd ik me bezig met de verslaglegging van overleggen van verschillende vergadergroepen. Vooraf is helder welke verslagvorm de klant verwacht en wanneer deze het eindresultaat wenst te ontvangen. Na de vergadering start ik met de creatie van het verslag, dat de hoofdlijnen van het besprokene inclusief de afspraken en besluiten weergeeft.”

Expertise:

  • Notuleren van vergaderingen
  • Teksten schrijven en redigeren
  • Goed organisatorisch vermogen

Eens samen sparren?

Maak een afspraak via 040 – 230 13 34 of monique@i4support.nl.

Monique Verhoof

Blijf op de hoogte via:

Wat we voor jou kunnen doen:

Projecten

Wij zijn de accurate en ondersteunende eenheid binnen de organisatie op het gebied van projecten.

Business Events

Wij zorgen voor de volledige organisatie van evenementen. Dit doen wij zowel fysiek op locatie als virtueel, hier zijn wij flexibel en bekwaam in.

Office Support

Van ondersteuning bij dagelijkse kantoorwerkzaamheden, tot het trainen en coachen van medewerkers. We veranderen organisaties op een positieve manier.