Office support

Met onze Office Support zorgen we voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden van zowel grote als kleinere organisaties. We zijn op verschillende manieren inzetbaar, experts in Office 365 en werken volledig agile.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Met onze Office Support zorgen we voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden van een organisatie. We zijn breed inzetbaar, expert in Office 365 en werken agile. Wij denken graag mee om te kijken hoe we de verschillende werkzaamheden kunnen verbeteren om zo meer tijd over te houden voor jouw core business.

Van het schrijven en redigeren van teksten, het verzorgen van mailingen, het notuleren van vergaderingen tot het boeken van een zakenreis. We nemen direct werk voor je uit handen. Daarnaast geven we training in de Office-onderdelen, coachen we secretaresses en reorganiseren we het secretariaat indien gewenst. De efficiëntie en effectiviteit van de werkzaamheden staan altijd voorop. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Dit is slechts een greep uit onze werkzaamheden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact op, onze professionals staan met veel plezier voor je klaar.

i4Support office support

Waarom Office Support?

Breed inzetbaar

Structurele ondersteuning of alleen advies? Onze Office Support is op verschillende manieren inzetbaar.
Z

Efficiënter

Werk efficiënter en effectiever met de professionele ondersteuning van i4Support.

“Met onze Office Support helpen we om organisaties op een positieve manier te veranderen en te ontzorgen bij de dagelijkse werkzaamheden.”

Samen sparren?

Wil je meer informatie? We staan met veel plezier voor je klaar!
Maak een afspraak via 040 – 230 13 34 of info@i4support.nl.

i4Support Michelle