Projecten

Wij zijn voor onze klanten de ondersteunende partner binnen de organisatie op het gebied van projecten, met oog voor alle verschillende facetten die hierbij komen kijken. We zorgen voor een eenduidige werkwijze en een duidelijke planning voor alle betrokkenen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Vanaf de start met een doelstelling, vooronderzoek, gesprekken met leveranciers, een briefing, de ontwikkeling van het proces én het informeren van alle partijen tot het leiden, ondersteunen en volledig uitvoeren. Wij zijn voor onze klanten de ondersteunende partner binnen de organisatie op het gebied van projecten.

De verschillende stappen in de communicatie en promotie zijn voor elke opdracht anders. Het op de juiste manier beheren en informeren van de community speelt hierin een belangrijke rol. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van bijvoorbeeld speciale tools voor het optimaliseren van projecten.

Dit is slechts een greep uit onze werkzaamheden. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact op, onze professionals staan met veel plezier voor je klaar.

i4Support project

Waarom projectmanagement?

Z

It's all in the details

Bij ons kun je rekenen op professionele ondersteuning met oog voor detail.

Overzicht

Wij zorgen voor een eenduidige werkwijze en een duidelijke planning voor alle betrokkenen.

“De partner binnen jouw organisatie op het gebied van projecten.”

Samen sparren?

Wil je meer informatie? We staan met veel plezier voor je klaar!
Maak een afspraak via 040 – 230 13 34 of info@i4support.nl.

Inge Lamers