Ylse van Lanen

Maak kennis met Ylse!

– Ervaren notulist bij i4Support

“Mijn naam is Ylse van Lanen. Als kind had ik al een typmachine – eerst een ouderwetse machinale, later een ‘hypermoderne’ half-elektrische – waar ik graag en veel gebruik van maakte en allerlei teksten uit tevoorschijn liet komen. Ik typte toen nog met vier vingers, maar toch al in een aardig tempo. Later leerde ik typen met tien vingers en werd ik razendsnel, zeker op de pc.

Gecombineerd met mijn passie voor tekst en taal resulteerde dit onder andere in werken als notulist en transcribent. Daarnaast ben ik opgeleid tot diëtist en ben ik in 2020 voorzichtig gestart met een eigen kookstudio, vooral om duurzaam, vegetarisch en veganistisch eten te promoten.”

Expertise:

Voor i4Support werk ik geluidsbestanden uit en notuleer ik vergaderingen. Ik heb inmiddels jarenlang ervaring opgedaan op juridisch-financieel, bestuurlijk en politiek vlak, maar ben van veel markten thuis en breed geïnteresseerd.

Eens samen sparren?

Maak een afspraak via 040 – 230 13 34 of info@i4support.nl.

Ylse van Lanen

Blijf op de hoogte via:

Wat we voor jou kunnen doen:

Projecten

Wij zijn de accurate en ondersteunende eenheid binnen de organisatie op het gebied van projecten.

Business Events

Wij zorgen voor de volledige organisatie van evenementen. Dit doen wij zowel fysiek op locatie als virtueel, hier zijn wij flexibel en bekwaam in.

Office Support

Van ondersteuning bij dagelijkse kantoorwerkzaamheden, tot het trainen en coachen van medewerkers. We veranderen organisaties op een positieve manier.